Skip to main content

Bo Trygt – Uddannede sikringsvejledere i EHIF

Her kan du læse mere om Bo Trygt og se de uddannede sikringsvejledere i EHIF.

Glarmester Thomsen & Søn

Esbjerg Tømrer og Snedker

Kenneth Thomsen
kgt@esbjerg-ts.dk
Tlf. 2533 2266

El Installatør Ib Bruun

Per Svenningsen
el@ibruun.dk 
Tlf. 5156 5302

Esbjerg låseteknik

Martin Bro
martin@elt.dk
Tlf. 2333 4101

Få hjælp af en sikringsvejleder

Har du brug for gode håndværksfaglige råd til at sikre din bolig?

Når du renoverer, bygger nyt eller du ønsker at sikre din bolig mod indbrud, findes der en række lokale fagfolk med den nødvendige ekspertise, der kan skræddersy løsninger, der øger sikringen i din bolig, både ude & inde.

Esbjerg Kommune og Syd- og Sønderjyllands Politi er gået sammen med Esbjerg Håndværker- & Industriforening og Business Esbjerg om at etablere en ordning, der skal være med til at forebygge indbrud og øge trygheden.

Via ordningen kan lokale håndværkere efteruddanne sig som sikringsvejleder. Uddannelsen giver bl.a. viden om sikringstyper og bygger på politiets omfattende data omkring indbrudsmønstre. Med det i baghovedet kan en sikringsvejleder rådgive dig om de løsninger, som passer bedst til dine behov og som også tager højde for ind- brudssikring.

Flere forskellige faggrupper har mulighed for at deltage i efteruddannelsen som sik- ringsvejleder. Derfor kan du støde på forskellige faggrupper som fx låsesmed, tømrer og glarmester, hvor de hver især har fået lov til at kalde sig sikringsvejleder ifølge aftale.

Kontakt en sikringsvejleder

På Esbjerg Håndværker- & Industriforenings hjemmeside finder du listen over de hånd- værkere, som har uddannet sig som sikringsvejleder. Se mere på www.ehif.dk

Bo trygt

Ordningen med sikringsvejledere tager udgangspunkt i Syd- og Sønderjyllands Politi og Esbjerg Kommunes engagement i Bo trygt. Bo trygt er en indsats skabt af TrygFonden og Foreningen Realdania i samarbejde med Videncentret Bolius og Det Kriminalpræ- ventive Råd. Formålet er at bringe antallet af indbrud i Danmark ned og skabe større tryghed.

Bliv nabohjælper

Den fysiske sikring spiller rigtig godt sammen med en fælles indsats om indbrudsfore- byggelse blandt naboer. Via Nabohjælp kan du gå sammen med dine naboer om at gøre jeres kvarter sikkert. Aktiv nabohjælp kan forebygge op mod hvert fjerde indbrud.

Nabohjælps app kan hentes ganske gratis i App Store eller Google Play. Her opretter du en profil, og så er du klar til Nabohjælp. Appen gør det let for dig at skabe kontakt til dine nærmeste naboer og andre beboere, som er tilmeldt nabohjælp i dit nær- område, så I kan stå sammen og nedbringe risikoen for indbrud.

Du kan invitere naboerne via appen, hvis du har deres mail eller mobilnummer.