Skip to main content

Esbjerg Håndværker- & Industriforening

Esbjerg Håndværker- & Industriforening har en bred medlemskreds der består af håndværks og mindre industrivirksomheder samt liberalt erhverv.. Foreningen arbejder på at gøre sin indflydelse gældende på alle områder, der er relevante for vore medlemmers interesser. Foreningen er repræsenteret i blandt andet SMVDanmark, Håndværker- og Industriforeningernes Samarbejdsudvalg. Desuden indgår foreningen i et tæt samarbejde med øvrige håndværker- og industriforeninger. På regionsplan er ca. 2.000 erhvervsdrivende medlemmer af håndværker-og industriforeningerne.

Når du er medlem af en Håndværker og Industriforening er din virksomhed aut. også medlem af SMVdanmark og kan gøre brug af deres bistand og vejledninger

Uddannede sikringsvejledere i EHIF

Du kan læse mere om Bo Trygt og se de uddannede sikringsvejledere i EHIF på siden her.

Som medlem af EHIF står du sammen med 20.000 andre SMV virksomheder

SMVdanmark er den eneste erhvervsorganisation i Danmark, der alene kæmper for bedre vilkår og i interesse for små og mellemstore virksomheder – deraf vores navn: SMVdanmark…. Og så kan du mærke os på bundlinjen! ” Danmark er et rigtig SMV-land! 9 ud af 10 danske virksomheder er en SMV’er. Faktisk hører alle virksomheder under 100 ansatte til blandt SMV’ere. Chancen for du er en SMV, er derfor stor – og vi er din stemme over for politikerne, både lokalt og nationalt samt på EU-niveau.

Vi repræsenterer 18.000 små og mellemstore virksomheder (SMV’er) gennem vores 70 medlemsorganisationer og direkte medlemmer, derfor har vi i SMVdanmark en stor stemme, når det gælder indflydelse på at skabe bedre vilkår for dig og dit firma.

Bliv medlem og drag nytte af alle de gode fordele.

Dine medlemsfordele hos SMVdanmark via EHIF

 Gratis juridisk hotline og pensionsrådgivning.

 Attraktiv finansiering og rentabel investering online på www.SMVerhvervslån.dk

 Adgang til Pension For Selvstændige

 Politisk indflydelse – lad os kæmpe for mindre bøvl, bedre udbud, fair betalingsfrister og fair konkurrence

 Hjælp og rådgivning til alt fra import og eksport, kommunikation, medindflydelse på lokal- og udbudspolitik og et stort netværk af ligesindede

 Kontante medlemsfordele – spar op til 35% på forsikringer, brændstof og meget mere